Rahoitus, Vakuutus ja Lisäturva

Rahoitus

Helposti ja joustavasti osamaksulla! Luottopäätöksen saa kauttamme heti kaupanteon yhteydessä. Räätälöidyt osamaksurahoitusvaihtoehdot kaikille ajoneuvoille ikään ja ajomäärään katsomatta! Rahoitus yhteistyökumppaneita ovat OP, Santander, Lähitapiola Rahoitus, Svea-Rahoitus ja Sav-Rahoitus. Laina-aika jopa 96kk ja kk-erä minimissään 69e/kk. Kaikki rahoitukset vaatii hyväksytyn luottopäätöksen luotonantajalta.

Vakuutukset

Kaupanteon yhteydessä teemme asiakkaille Liikenne- ja kaskovakuutukset yleisimpiin vakuutusyhtiöihin ja tarvittaessa siirrämme Bonukset vanhasta ajoneuvosta. Ajoittain vaihtuvia vakuutustarjouksia eri vakuutusyhtiöltä, kysy lisää!

Vakuutusyhteistyössä mukana; OP vakuutus, IF , Fennia, Lähitapiola, Turva, POP-Vakuutus, Pohjantähti

Lisäturva:

Fragus Warranty Lisäturvat jopa 24kk/40tkm ajaksi. Pyydä tarjous ja tarkemmat tuotetiedot.

Finntakuun Lisäturva Plus, Extra ja Ultra saatavilla lisähinnasta osaan myytävistä autoista. Finntakuu Lisäturva Extra/Ultra saatavana max 7v tai 180tkm ajettuun autoon 12kk/20000km. Finntakuu Lisäturva Plus mahdollista saada jopa max. 10v / 250tkm ajettuun autoon 6kk/10000km. Maksullinen lisäturva mahdollista liittää osamaksurahoitukseen auton oston yhteydessä. Kysy myyjältä lisätietoja lisäturvien kattavuudesta!

Automyynti A Nieminen OY | Bytedev Oy